Patat Met Soul

Secret Rendezvous + More Ease + Sydney Imani

Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden! Dit alles onder het genot van een patatje mèt. Deze editie is een speciale, want op vrijdag 17 februari staat Patat Met is het teken van… soul! De drie spraakmakende soulartiesten van deze editie zijn Secret Rendezvous, More Ease en Sydney Imani!

Secret Rendezvous

Secret Rendezvous bestaat uit het duo Sietske Morsch en Remi Lauw. Geïnspireerd door 80’s en 90’s legends zoals Prince en Janet Jackson, maar ook hedendaagse artiesten zoals Amy Winehouse en Frank Ocean, besloten ze hun eigen muziek te gaan produceren. De sound noemen ze Indie R&B.

Tot nu zijn hun singles al gedraaid door KCRW, Pharrell op Beats 1, BBC1Xtra, 3FM en Radio 2 en hebben ze getoured in Nederland, Engeland, Belgie en Frankrijk. In 2015 werden ze gekozen als 3FM Talent. Het album “For Real” uit 2017 kreeg lovende recensies in o.a Oor en de nummers “What About Us” en “Better Than She Can” werden gefeatured in Love Island Australië. Hun cover van At Your Best (You Are Love) heeft inmiddels bijna 1,5 miljoen streams.

In 2020 kwam de EP ‘Back In The Day’ uit. De singles ‘Your Love’ en ‘Back In The Day’ kregen internationale airplay op diverse radiostations in o.a NL, de US, UK, Japan en Australië. In 2021 en 2022 zijn er nog twee nieuwe singles uitgebracht, genaamd ‘Wishing On A Star’ en ‘Feels So Good (Don’t It)’.

More Ease

More Ease is een ambitieuze artiest die de spotlight opeist met zijn Amerikaanse sound en zijn wavy vibe. De jazzy and trappy beats van Tanty & Kodarojo zorgen voor een extra dimensie aan de toegankelijke resonaties van More Ease. De single ‘Ease Your Mind’ is op Spotify onderhand al twee miljoen keer beluisterd, waarna hij begin 2021 zijn debuut EP ‘Ease You’re Mind’ released. In 2021 stond hij met zijn band op Popronde. Afgelopen jaar
kwam de zanger met twee nieuwe nummers ‘Thinking out loud’ en ‘Nobody wants to die”. Op zijn Instagram en TikTok pagina teased More Ease zijn opkomende nummers aan zijn volgers.

Sydney Imani

Als de tinnen man van The Wizard of Oz een hedendaagse millenial-vrouw was, dan zou dít de muziek zijn waar hij naar luisterde. Sydney Imani is een Amerikaanse zangeres en songwriter gevestigd in Amsterdam. Haar muzikale richting kan worden omschreven als neo-soul/RnB. Met inspiratiebronnen als D’Angelo, Erykah Badu en H.E.R., probeert Sydney in haar muziek duidelijkheid te scheppen in het gecompliceerde spectrum van menselijke ervaringen, van liefde en lust tot aan dood en sterven. Haar bandleden heeft ze ontmoet tijdens haar studie op het Conservatorium van Amsterdam. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuw album, dat gepland staat om in 2023 uit te komen.