Patat Met: Gangs of Kin + CHARLOT + Lena Hessels

Drie artiesten en een patatje met voor slechts €7,50!

Voor slechts zevenenhalve euro word je tijdens Patat Met getrakteerd op artiesten die je absoluut in de gaten moet houden!

Dit alles onder het genot van een patatje mèt. Op 17 november is de beurt aan: Gangs of Kin + CHARLOT + Lena Hessels!

– Het optreden van Lena Hessels start om acht uur.

– Het optreden van CHARLOT start om negen uur.

– Het optreden van Gangs Of Kin start om kwart over tien.

– Patat Met is rond elf uur afgelopen.

Gangs of Kin

“Gangs of Kin” is geen verhaal over ruwe mannelijke rituelen, maar eerder een naam die verwijst naar de familiale band die muziekliefhebbers voelen. Het is het artistieke project van Joël Gaerthé, een eclectische artiest uit Amsterdam, die zijn eigen mix van indie rock en surrealistische pop creëert. Na jaren van touren bracht hij in 2019 zijn solo mixtape “Broke not Broken” uit, kreeg positieve recensies en tekende een platencontract in Los Angeles. Zijn nieuwste single “Broke” blijft de grenzen van muzikale genres verleggen, met meer releases en mogelijke tours in de toekomst.

CHARLOT

“How come everyone longs for those who are gone? Can you dream of a kiss from someone you don’t miss?” CHARLOT is een Nederlandse singer-songwriter die zich laat inspireren door kunst, boeken, films en de verhalen die het leven creëert.

Door warme strijkers, synthesizers en haar serene stem te combineren, maakt ze van deze verhalen muziek. In 2022 bracht de singer/songwriter haar debuut EP uit, deed ze support shows voor Froukje tijdens haar lentetour en was ze geselecteerd voor Popronde. Dit jaar bracht ze haar tweede EP ‘Under Wishing Stars’ uit met een uitverkochte release show in Gebr. De Nobel. Na deze release speelde ze op verschillende festivals zoals Into The Great Wide Open en Motel Mozaique. In de herfst van 2023 gaat ze met Wende mee op tour als support act. CHARLOT is geïnspireerd door artiesten zoals Regina Spektor, Agnes Obel en AURORA.

Lena Hessels

Lena Hessels was 8 toen ze voor het eerst op het podium stond. Als dochter van Terrie Hessels, gitarist van The Ex, maakte ze van jongs af aan kennis met veel verschillende muziek. Lena heeft in al die jaren een compleet eigen geluid ontwikkeld; de zangeres en songwriter creëert abstracte electropop met evocatieve teksten en vocalen. De toon is hypnotiseren donker en de speelsheid is licht. Daartussen hoor je het geluid van je nieuwe favoriete popartiest.