The Cards
ft. Paul Quinn (Saxon, NL & UK)

Hoochie Mama’s Blues Tavern presenteert het nieuwe powerrock-trio van Saxon-oprichter Paul Quinn

The Cards bestaat uit niemand minder dan de legendarische oorspronkelijke oprichter van Saxon, gitarist Paul Quinn. Samen met de Amerikaanse krachtpatser en multi-instrumentalist Harrison Young (bekend van Doro, U.D.O.) op zang en bas, en de Nederlandse drummer Koen Herfst (Vandenberg, Armin van Buuren) op drums.

Hun debuutalbum uit 2018 oogstte internationaal veel lof, en tijdens verschillende liveoptredens wisten ze zalen en festivals in heel Europa te vullen.

In 2023 brachten ze hun gloednieuwe album “Generation Jukebox” uit, een muzikale reis door de geschiedenis van rock ’n roll, van Motown tot metal en alles daartussenin. Na de release ging het trio op tournee in het Verenigd Koninkrijk met Phil Campbell and The Bastard Sons. Mis deze spetterende show niet en zorg dat je erbij bent op zondag 12 mei!

De muziek van Hoochie Mama leunt veelal op het spel van gitarist Pim Dollé, die met zijn virtuoze spel en sound de aandacht van vele liefhebbers van gitaargeweld weet te trekken. Ondersteund door het strakke drummen van Pascal Numan wordt dit afgewisseld met bluesharp gespeeld door Ron Dollé. Het rauwe stemgeluid van Theo Duurland maakt het geheel compleet. De hechte vriendenclub is met name beïnvloed door grote namen als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Muddy Waters, John Lee Hooker en vele andere.