Pommelien Thijs (BE)

Vlaamse popster betovert Hilversum met haar sensationele clubtour!

Let op: werkzaamheden aan het spoor

Vrijdag 22 maart 20:00 uur t/m zaterdag 23 maart 18:00 uur zijn er werkzaamheden aan het spoor. Kom je met de trein? Plan dan van te voren je reis en houd rekening met eventuele vertraging. Meer informatie vind je op de website van de NS. 

Informatie NS

Vlaamse popster betovert Hilversum met haar sensationele clubtour!

Met grote trots kondigt Pommelien Thijs haar allereerste clubtour aan: ‘ENTERTAINMENT’. Op 23 maart zal ze Hilversum betoveren met haar magische optreden!

Tijdens deze bijzondere tour reist ze door Vlaanderen en Nederland, en presenteert ze haar langverwachte debuutalbum “Per Ongeluk”. Dit album neemt je mee op een eerlijke ontdekkingsreis vol tegenstrijdigheden, ervaringen en ambities. Het ademt vrijheid en viert de onbezorgde vreugde van de jeugd.

Pommelien Thijs is een ware sensatie. Met maar liefst vijf nominaties voor de meest prestigieuze muziekprijs in België, waarvan ze er drie heeft weten te verzilveren, is zij dé opkomende artiest van dit moment.

Op 23 maart staat De Vorstin in vuur en vlam, want Pommelien is terug op Nederlandse bodem. Met meerdere nummer 1-hits op haar naam en een succesvol debuutalbum dat direct naar de top van de hitlijsten schoot, heeft ze haar stempel weten te drukken in Vlaanderen. Nu is het de beurt aan Nederland.

In 2020 sloeg Jaap Reesema, onder de indruk van haar stem, de handen ineen met Pommelien Thijs voor een duet. Het resultaat was de hit “Nu wij niet meer praten”, dat zowel in België als Nederland de nummer 1-positie bereikte.

Na een korte stilte in Nederland is Pommelien Thijs nu weer helemaal terug. Laat je betoveren door haar ongeëvenaarde talent en energie tijdens dit onvergetelijke optreden!

Support: Judith

Judith is een jonge en beloftevolle singer-songwriter uit Antwerpen. 

Na het winnen van MNM Rising Star 2022, waar ze onder andere gecoacht werd door Pommelien, kwam haar muzikale carrière in een stroomversnelling terecht. In datzelfde jaar al bracht ze haar debuutsingle “me and my big mouth” uit die ondertussen al meer dan 1,5 miljoen keer gestreamd werd op Spotify. 

Al snel volgden de singles “hypocrite” en “happy for you” om uiteindelijk 2023 af te sluiten met haar allereerste EP “it’s murder”.  Judith is meer dan klaar om haar verhaal voor een live publiek te brengen en is dan ook waanzinnig enthousiast om als voorprogramma deel uit te maken van de Entertainment Tour.