Popronde Hilversum

Gratis rondreizend muziekfestival

Hiqpy- 15:30 - 16:15

Wat als Kurt Cobain en Ariana Grande samen een Pokémon zouden krijgen? Ja, dan krijg je zo ongeveer een Hiqpy. Het 4 koppige beestje is speels en ietwat eigenwijs. Superkracht: Spuwt vlammetjes van galmende adlibs en fuzzy gitaren.

Abel - 17:00 - 17:45

Abel (25) is een artiest uit Arnhem. Vorig jaar bracht hij zijn debuutalbum “Lege Zaal” uit. Op het album brengt hij zijn leven op authentieke wijze in kaart. Zijn eerlijke teksten vormen een kwetsbaar maar krachtig geheel over liefde, verandering en volwassen worden. Zijn sound valt het best te omschrijven als alternatieve, jazzy hiphop.

Keenan Mundane - 20:00 - 20:45

Gritty hip-hop beats en onthullende teksten. Keenan Mundane vertelt je zijn verhaal in deze gloednieuwe saga, verpakt met niets meer dan een microfoon en sampler. Met invloeden zoals JPEGMAFIA en MF DOOM, laat Keenan je een nieuwe kijk zien op het rauwe geluid van zowel de UK als de USA.

Yaro Mila - 21:45 - 22:25

Yaro Mila is avant-garde pop. Luid, rebels, fel en tegelijkertijd zoete hyperpop. Punkgitaren worden vermengd met dreunende beats en digitale synthesizers om samen te ontsnappen. In Yaro’s muzikale snoepwinkel kun je de zoete smaken van Britney Spears proeven, de zurigheid van het vroege werk van Lady Gaga en de nasmaak van Dorian Electra.