Rutger van Barneveld

Bekend van o.a. ‘Ik geloof in mij’ en de hit ‘Helena’

Een o zo feestelijke avond met diverse gastoptredens!

Zaterdag 23 april 2022 stond Rutger van Barneveld al eens eerder in een uitverkochte grote zaal van De Vorstin. Dat smaakt naar meer!

Daarom komt Rutger met zijn band zaterdag 18 maart terug voor een groot muzikaal feest. Er zijn deze avond verschillende gastoptredens van o.a. De Hollandse Nieuwe-winnaar Robert van Hemert, Stef Ekkel, Jan Biggel en Steffany.

Programma:

20:30: Jan Biggel

20:50: Stef Ekkel

21:15: Rutger van Barneveld met band

22:00: Steffany

22:20: Robert van Hemert

22:45: Rutger van Barneveld met band

23:30u: Verwacht einde

Dat De Hollandse Nieuwe-winnaar Robert van Hemert een zanger is in hart en nieren zal niemand die hem ziet optreden ontgaan. Al van kleins af aan zingt Robert en weet hij dat dit is wat hij het allerliefst wil doen. “Als ik de mensen zie genieten van de muziek die ik zing, dan geniet ik daar zo enorm van. Er is eigenlijk bijna geen gevoel wat dat kan overtreffen.” Daarom begon de Leidse schilder naast zijn werk ook met zingen op feesten en verjaardagen van vrienden en familie, wat zich langzaam uitbreidde tot diverse podia door heel Nederland.

En zijn talent is de afgelopen tijd niet onopgemerkt gebleven bij collega’s uit de muziekindustrie en televisiekijkend Nederland. Zo was Robert te zien in de SBS6 talentenjacht ‘De Hollandse Nieuwe’, waarin René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk onder leiding van Jeroen van der Boom op zoek gingen naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Robert wist de jury en de kijker in de auditieronde al meteen te raken met zijn vertolking van ‘Thuis Komen Pas De Tranen’ van Tino Martin. En ook in de tweede ronde van de talentenjacht gooide hij hoge ogen met ‘Heel Even’ – ondanks zijn zenuwen die door Jeroen van der Boom bedaard moesten worden.

In de finale van ‘De Hollandse Nieuwe’ won Robert van de drie andere finalisten.

Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor “De Woonboot” en “Liever Te Dik In De Kist”.

Muziek speelt al vele jaren een grote rol in het leven van Stef. Deze geweldige zanger scoorde in zijn inmiddels ruim 22-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op ’n terrasje”, “De Griekse melodie”, “Een koffer vol met dromen” volgt “De woonboot”. Deze nationale feesthit zette in 2006 Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee!

Nederland laten genieten van haar geliefde schlagermuziek, dat is het streven van zangeres Steffany. Hoewel wij nu pas met haar kennismaken, heeft de 32-jarige in haar moederland Oostenrijk al een lange carrière achter de rug. Tijd om hier door te breken met haar eerste Nederlandstalige single: Alleen Om Van Te Dromen

Als je in Oostenrijk de naam Steffany laat vallen, weet iedereen wie je bedoelt. Hoewel ze pas 32 jaar oud is, kan de zangeres terugkijken op een lange carrière, die maar liefst 24 jaar geleden begon. Drie jaar is Steffany inmiddels in Nederland al zou je het niet zeggen: ze spreekt vloeiend Nederlands, je hoort haar Duitstalige afkomst bijna niet meer. Wat altijd bleef is haar liefde voor muziek en zingen.

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk Ons Moeder Zeej Nog. Samen met Arno Sloot maakte hij Ik Wil Alleen Liken en We Gaan Op Stap. Met zijn kamervullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van Ons Moeder Zeej Nog opgefrist. Ook zijn nieuwe single Stuiteruh wordt goed ontvangen door de fans. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest.