Sound of
The Underground

Ontdek in een ongedwongen sfeer wat zich allemaal afspeelt in onze repetitieruimtes

Onze oefenruimte barst van het talent!

Daarom is Sound of the Underground, best bewaarde geheim van Hilversum, terug! Dit is waar lokale muzikanten normaal gesproken achter gesloten deuren repeteren, maar speciaal voor ons feestelijke jubileumweekend zijn de repetities openbaar en voor iedereen toegankelijk. Je kunt dus zo naar binnen lopen! Tijdens Sound of The Underground ontdek je in een ongedwongen sfeer het talent van morgen. Misschien zie en hoor je hier als eerste een band die in de toekomst in onze grote zaal speelt. Spannend!

In de oefenruimtes van De Vorstin spelen 12 maart tussen 14:00 en 17:00 een aantal van onze vaste gasten en bands. De bands spelen sets van circa 20 minuten. Er is een bar, de deuren staan open, wees welkom om rond te snuffelen onder het genot van een drankje!

Toegang is gratis, de deur is open vanaf 13:30.

The Overslept akoestisch

Wie er allemaal in de repetitieruimtes te vinden zijn 12 maart is een verrassing, maar één tipje van de sluier kunnen we vast oplichten: Sem en Délano van poppunk-formatie The Overslept spelen samen een akoestische set tijdens Sound of the Underground! Tijdens en na hun concertje is het ook mogelijk om tickets te kopen voor hun állerlaatste show ooit in De Vorstin op 26 mei.

We verklappen alleen nog niet hoe laat ze spelen, dus zorg dat je op tijd bent!