The Laundry BigBand ft. Hermine Deurlo & Lucette Snellenburg

Een avond vol swing, blazers en natuurlijk vocalen

Elke eerste maandag van de maand speelt de The Laundry BigBand hun traditionele wasdag in onze kleine zaal.

Geniet van een gevarieerd concert van een uur, voorafgegaan door een open repetitie. Neem een kijkje in de keuken en ontspan van de intieme sfeer. Iedere editie wordt bovendien een speciale gast uitgenodigd om mee te spelen met de bigband. Deze editie zijn dat de solisten: Hermine Deurlo & Lucette Snellenburg!

Over Hermine Deurloo

Hermine Deurloo verruilde haar altsaxofoon voor de chromatische mondharmonica, gefascineerd door de warme, lyrische klank. Haar virtuoze en melodische stijl wordt gewaardeerd door zowel publiek als collega-musici. Ze heeft opgetreden met uiteenlopende artiesten zoals Trijntje Oosterhuis, Mike Boddé, en het Metropole Orkest.

Deurloo’s laatste CD, “Riverbeast” (2019), werd opgenomen met legendarische muzikanten zoals drummer Steve Gadd en pianist Kevin Hayes. Het album “Living Here” is een samenwerking met pianist Rembrandt Frerichs, drummer Jim Black en cellist Jörg Brinkmann. Haar televisie-optredens omvatten onder andere Podium Witteman en De Wereld Draait Door.

Naast optredens in diverse programma’s, speelde Hermine in films en commercials, waaronder de bekende Unox-reclame. Na haar eerdere optreden met The Laundry Big Band, is het weer tijd voor een terugkeer naar De Vorstin.

Over Lucette Snellenburg

Lucette Snellenburg is een veelzijdige zangeres met een soulvolle stem en een indrukwekkende staat van dienst. Ze toerde als soliste met onder andere het Metropole Orkest en de WDR Bigband, en was lid van de succesvolle vocalgroup Sisters. Haar bezieling en talent leverden haar het felbegeerde “cum laude” aan het Hilversums Conservatorium op en de Pall Mall Swing Award.

Lucette geeft workshops en zanglessen en is te horen in diverse commercials en als backing vocaliste voor vele artiesten. Ze werkte samen met grote namen zoals Gerard Joling, Paul de Leeuw en Dee Dee Bridgewater. Haar optredens variëren van intieme ceremonies tot grote concerten, altijd met een krachtige en emotionele impact.

In 2014 deed Lucette mee aan The Voice of Holland, waar ze indruk maakte op alle coaches. Haar album “Music and Me” (2016) en het kerstalbum “Wintersongs” (2020) tonen haar muzikale veelzijdigheid. Lucette is een regelmatige gast bij the Laundry Big Band.