The Laundry BigBand

ft. Sisters en Derk de Kloet

Elke eerste maandag van de maand speelt de The Laundry BigBand hun traditionele wasdag in onze kleine zaal.

Geniet van een gevarieerd concert van een uur, voorafgegaan door een open repetitie. Neem een kijkje in de keuken en ontspan van de intieme sfeer. Iedere editie wordt bovendien een speciale gast uitgenodigd om mee te spelen met de bigband. Deze editie is dat Sisters & Derk de Kloet!

Sisters

Glamorous, stylish and entertaining: dát is Sisters. Sinds Rosanna Hofman een aantal jaren geleden naar Spanje vertrok zijn Saskia Riemens, Gaby Kaihatu en Lucette Snellenburg als trio verder gegaan. Bij gelegenheid treedt de groep nog wel met zijn vieren op. Zoals afgelopen maand toen de 3 Nederlandse Sisters naar Spanje reisden om daar een aantal optredens te verzorgen. Sisters bestaat inmiddels tientallen jaren en heeft een prachtig CV met optredens in binnen – en buitenland en vele radio -en televisie programma’s. Een theatertour met The Ramblers was één van de hoogtepunten van Sisters.

Derk de Kloet

Naast Sisters sluit er nóg een sterke vocalist aan deze avond: niemand minder dan zanger/entertainer Derk de Kloet! Derk is opgegroeid in een wereld van Radio en entertainment. Het Vara’s Dansorkest onder leiding van Charlie Nederpelt was voor hem de eerste kennismaking met een Big Band. Kinderen voor Kinderen was voor Derk dé Jeugdopleiding voor Entertainment.Daarnaast heeft Derk ook lang door heel Nederland gespeeld met zijn eigen Rhythm and Blues band. In 2003 is hij zich gaan toeleggen op het repertoire van The American Songbook. Met zijn trio verzorgt Derk vele optredens. Gastoptredens bij Big Bands en Orkesten zijn welkome evenementen en iedere keer een cadeau.

Op 6 mei bundelen Laundry BigBand, Derk de Kloet en Sisters hun krachten voor een geweldige avond vol swing, blazers en natuurlijk vocalen.