The Overslept |
Afscheidsshow

Geniet nog één keer van deze poppunk van Gooische bodem | support: Bony Macaroni | After-party: Yung Jok

Timetable

20.30-21.00 – Showtime Bony Macaroni

21.20 – 22.50 – Showtime The Overslept

23.00 – 00.00 – Afterparty Yung Jok

Na bijna tien jaar stopt The Overslept met optreden. Vrijdag 26 mei spelen ze hun afscheidsshow daar waar het allemaal begon, in Hilversum. Uiteraard in De Vorstin.

The Overslept startte in 2014, toen jeugdvrienden Sem, Délano, Tommy en Daniël besloten hun krachten te bundelen en ‘rock’ nieuw leven in te blazen. Gebrand om muziek te creëren zoals de artiesten waar zij mee opgroeiden en het gevoel wat zij van deze artiesten kregen, door te geven.

Met invloeden van artiesten als Fall Out Boy, Panic! At The Disco en Paramore, was de visie van hoe The Overslept moest klinken gelijk duidelijk; energieke songs, waarbij de zware drum en gitaarpartijen worden uitgebalanceerd met frontman Sem’s catchy melodielijnen en een ‘pop-minded’ benadering van de muziek. De sound is daarom het best te omschrijven als modern rock.

Nadat de band een aantal singles en EPs op eigen kracht uitbracht, vervaardigde zij in 2017 nationale bekendheid met hit single ‘Stolen Car’. Dit resulteerde in dat de band in sneltreinvaart groeide, een hoop airplay realiseerde en op grote festivals als Pinkpop, Eurosonic Noorderslag, Paaspop en Appelpop mocht optreden.

Support: Bony Macaroni!

Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het snel (en ook best hard) en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren.

De tragikomische emo-pop van Bony Macaroni kwam dan ook zo hard en snel als de tracks doen vermoeden. Binnen een jaar speelden ze vanuit het niets precies 52 shows door Nederland, Duitsland en België. Festivals van Sniester tot Mildtfest, supports voor o.a. Tim VanTol en de legendarische Raggende Manne en een Popronde-marathon langs de lekkerste zaaltjes van het land. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een debut-album vól met van die potentieel verslavende oorwormen. Dus, mocht je zin hebben in zo’n aanstekelijk avondje jank-punk, sla deze dan zeker niet over!