The Story of Boybands

Je favoriete hits van vrijwel élke boyband uit de muziekgeschiedenis

Take That, Nsync, West Life, Boyz II Men, One Direction.... De liefde voor boybands is iets van alle tijden.

De show The Story of Boybands zit vol met al je favoriete hits van vrijwel elke boyband uit de muziekgeschiedenis. Van Tavares tot The Backstreet Boys en van Jackson 5 tot One Direction: Charly Luske, Leon Sherman en Tommy Christiaan brengen een flitsende muzikale show vol nostalgie, humor en een geweldige live band onder leiding van Nick Bult. 16 maart bij ons in De Vorstin!

Over Charly Luske

Charly werkt vooral als zanger/muzikant maar ook als acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator en daar is sinds kort de titel producent bij gekomen. Hij speelde in veel verschillende musicals zowel in Nederland als in Duitsland, en speelde af en aan ook in verschillende TV series. Echt bekend werd hij door het programma “The Voice of Holland” waarin hij in 2011 kandidaat was, en door Nick & Simon werd gecoacht. Voor de auditie zong hij het nummer “It’s a Man’s Man’s Man’s world” van James Brown, dat een paar honderd miljoen keer werd bekeken op You Tube en andere social media.

In 2012 was Charly te zien als Judas in “The Passion”. Sinds TVOH speelt Charly in vaste formatie met zanger/gitarist Danjil Tuhumena en zanger/toetsenist Nick Bult, wat regelmatig wordt uitgebreid tot complete band, inclusief blazers. Charly is founder en tevens leadzanger van zijn eigen internationale feestband “Entourage” waar hij in Nederland en vooral in het buitenland op exclusieve events speelt. Charly brengt een paar singles uit, die hun noteringen vinden in de Single Top 100 en afgelopen jaar tourde hij met eigen producties zoals: “The Story of George Michael”, “The Story of Robbie Williams” en dit seizoen “The Story of Boybands”. Al deze producties worden geproduceerd door zijn eigen productiehuis: Lucky Lasher.

Over Tommy Christiaan

Tommie Christiaan was de afgelopen jaren veelal te zien in musicals, waaronder Zorro, Grease en On Your Feet! Daarnaast viel hij op in Beste Zangers en The Passion. In 2018 is zijn debuut-EP uitgekomen en reisde hij door heel Nederland met zijn eigen theatertour In Een Ander Licht. In 2022 ging Tommie samen met Sjors van der Panne heel Nederland door met de muzikale voorstelling Mannen Huilen Niet en op dit moment tourt hij samen met Charly Luske en Leon Sherman langs de theaters met The Story of Boybands.