Tom Petty & The Heartbreakers by The Waiting

Tom Petty & The Heartbreakers tribute door The Waiting

Tom Petty The Waiting

The Waiting houdt de legende van hun helden Tom Petty & The Heartbreakers in leven

Tijdens een clubshow van The Waiting komt het beste van de legendarische Amerikaanse singer-songwriter Tom Petty en zijn weergaloze band The Heartbreakers vol passie voorbij. Grote hits als Mary Jane’s Last Dance, Learning To Fly en Free Fallin’ staan garant voor kippenvel. De energie en het talent van The Waiting brengen de iconische sound van Tom Petty tot leven, waardoor fans van alle generaties kunnen genieten van een avond vol onvergetelijke muziek.

Daarnaast is er ruimte voor de vele samenwerkingen die Tom Petty tijdens zijn leven aanging, bijvoorbeeld met Bob Dylan, George Harrison en Roy Orbison in The Traveling Wilburys. Deze samenwerkingen voegen een extra dimensie toe aan de show, met nummers die een eerbetoon zijn aan de supergroep en hun unieke sound. Verwacht dus ook klassiekers als Handle With Care en End of the Line, die de diversiteit en veelzijdigheid van Petty’s muzikale carrière benadrukken.

The Tom Petty Tribute wordt gespeeld door The Waiting, een band die bestaat uit ervaren muzikanten met een indrukwekkend verleden. Leden van The Waiting speelden met vorige bands als The Pink Floyd Sound en Les Djinns al op grote podia, zoals Pinkpop, Bospop, Paradiso en in vele uitverkochte theaterzalen. Hun ervaring en passie voor muziek zorgen ervoor dat elk optreden een unieke belevenis is, waarin de essentie van Tom Petty’s muziek op authentieke wijze wordt overgebracht.

De show van The Waiting biedt niet alleen een nostalgische trip down memory lane voor oude fans, maar is ook een perfecte kennismaking met het werk van Tom Petty voor nieuwe luisteraars. Het is een viering van Petty’s muzikale erfenis, vol met meeslepende melodieën, krachtige teksten en de onmiskenbare sound die hem tot een van de grootste artiesten aller tijden maakte.

Mis deze kans niet om een avond te genieten van de tijdloze muziek van Tom Petty & The Heartbreakers, uitgevoerd door een band die zijn werk met zoveel respect en liefde interpreteert. Kom naar de clubshow van The Waiting en beleef een avond vol muzikale hoogtepunten, waarin de magie van Tom Petty’s muziek opnieuw tot leven komt. Zorg ervoor dat je erbij bent om dit bijzondere eerbetoon mee te maken en je mee te laten voeren door de onvergetelijke hits en de meeslepende sfeer van The Waiting’s Tom Petty Tribute.