Tony Hadley (UK)

40th Anniversary Tour

Op zondag 3 december staat er een onvergetelijke avond gepland in onze grote zaal met niemand minder dan de iconische zanger Tony Hadley, ex-Spandau Ballet! Dit jaar viert hij zijn veertigjarig jubileum en zal hij al zijn grote hits laten horen.

Tony leek aanvankelijk voorbestemd voor een medische carrière, totdat hij als jonge knaap een zangwedstrijd won tijdens een vakantie en besloot dat zijn roeping zingen was… De rest is geschiedenis!

Tony leidde een van de meest invloedrijke bands in de New Romantic-scene van de jaren 80, waarin hij zichzelf bewees als een van de grootste vocalisten in de popmuziek. De band scoorde talloze nummer 1-hits en albums over de hele wereld, waaronder het epische “Through the Barricades” en natuurlijk de internationale nummer 1-hit “True,” evenals het onofficiële themalied van de Olympische Spelen in Londen, “Gold.”

Na zijn tijd met de band begon Tony aan zijn succesvolle solocarrière. Bijna 40 jaar na het begin van zijn carrière barst zijn onmiskenbare stem nog steeds van passie en urgentie, net als in de begindagen.