Vera & Friends

An intimate evening with Danny Vera, Christian Lopez & Mercy John

Maak je klaar voor een mooie avond! Zondag 15 oktober bundelen Danny Vera, Mercy John en Christian Lopez de krachten en brengen tijdens een intieme avond hun muziek naar Hilversum. Deze avond brengen drie heren, 3 barkrukken en een avond vol liedjes en verhalen naar De Vorstin.

Alle drie zijn ze met elkaar verbonden. Zo schreef Mercy John samen met Danny Vera ‘Roller Coaster’ en is de enorm getalenteerde singer-songwriter Christian Lopez getekend bij het label van Danny.

Danny Vera

Danny Vera begon zijn muzikale reis in 1999 met de band Till Dawn. Zijn doorbraak in 2011 kwam met Tomorrow Will Be Mine, dat werd gebruikt als openingsnummer voor Tour Du Jour op RTL7. In 2019 scoorde hij een enorme hit met “Roller Coaster”. Sindsdien blijft hij hits schrijven, waaronder Oblivious Desire, Hold On To Let Go, en samenwerkingen met artiesten als André van Duin en Krezip. Danny blijft vernieuwen, met recentelijk zijn nieuwe single DNA.

Christian Lopez

Ontmoet Christian Lopez, een getalenteerde singer-songwriter die zijn muzikale reis begon op jonge leeftijd. Als zoon van een muziekleraar ontdekte hij al op de kleuterschool zijn liefde voor piano en gitaar. Zijn indrukwekkende vaardigheden werden snel erkend, en op zijn achttiende bracht hij zijn bewonderde debuutalbum uit, geproduceerd door de bekende Americana-superproducer Dave Cobb (bekend van Jason Isbell en Chris Stapleton). Sindsdien is Christian Lopez niet te stoppen en blijft hij groeien in de muziekwereld. Ontdek 15 oktober zijn meeslepende muziek en volg zijn opmerkelijke reis.

Mercy John

Mercy John heeft een indrukwekkende muzikale reis achter de rug. Hij stond op grote festivals, tourde met bekende artiesten zoals JW Roy en Danny Vera, en schreef samen met Danny de monsterhit Roller Coaster.

Zijn eerste album, This Ain’t New York, oogstte lof voor zijn meesterlijke songwriting. Zijn tweede album, Let It Go Easy, bewijst dat diepe emoties vaak leiden tot betoverende liedjes. Afgelopen najaar bracht hij zijn derde album uit en ging hij met zijn band op tournee in Nederland en België, waar hij me tluid gejuich werd ontvangen. Nu De Vorstin! Een muzikaal avontuur om naar uit te kijken.