Club Tropicana featuring WHAMANIA!

Energieke show vertelt het verhaal van WHAM!

WHAMANIA Club Tropicana

WHAMANIA! is terug!

Op 5 april komt de twaalfkoppige band WHAMANIA! terug naar De Vorstin met hun ongeëvenaarde eerbetoon aan WHAM!

Tijdens hun show ‘Club Tropicana’ komen de jeugdjaren van George Michael en Andrew Ridgeley opnieuw tot leven in de vorm van een live concert, DJ-set en een documentaire. Bekende hits als “Wake Me Up Before You Go Go,” “Last Christmas,” en “Careless Whisper” zullen uiteraard niet ontbreken. Jordan Roy, bekend van tv-programma’s zoals “The Voice of Holland,” vertolkt de rol van George Michael. Voor en na de show verzorgt DJ Bert van Gulik een muzikaal feest met hits uit de jaren ’70 en ’80.

WHAMANIA! begon in 2023 met een grootschalige tournee, geïnspireerd door de succesvolle Netflix-documentaire over WHAM! van dat jaar. De energieke show staat garant voor plezier, vriendschap en ambitie, en trekt volle zalen. In 2023 hebben ze een flink feestje gebouwd in onze grote zaal, dus de komende editie kan niet anders dan gezellig worden!

De Vorstin is verheugd om WHAMANIA! opnieuw te verwelkomen voor een avond vol nostalgie en entertainment. Fans van WHAM! en George Michael kunnen hun hart ophalen bij deze unieke ervaring, die niet alleen de muziek, maar ook het leven en de tijden van de iconische bandleden viert. Het belooft een onvergetelijke avond te worden waar zowel oude als nieuwe fans van zullen genieten.

Kaarten voor deze speciale avond zijn nu beschikbaar via onze website. Mis deze kans niet om de magie van WHAM! live te ervaren. De combinatie van live muziek, een DJ-set en een boeiende documentaire maakt dit evenement tot een complete avond uit. Zorg dat je erbij bent en beleef de jaren ’80 opnieuw in volle glorie!

Bezoekers kunnen zich voorbereiden op een avond vol dansen en meezingen, terwijl ze genieten van de ambiance van De Vorstin. WHAMANIA! staat bekend om hun authentieke vertolkingen en energieke optredens, die elke show tot een feest maken. Of je nu een diehard fan bent of gewoon houdt van goede muziek en een geweldige sfeer, dit is een avond die je niet wilt missen.

Kom op 5 april naar De Vorstin en ervaar WHAMANIA! in al hun glorie. Het wordt een avond vol muziek, herinneringen en plezier.