Wild Romance

Deze avond wordt het legendarische album 'Shpritz' (en meer!) integraal gespeeld

De legendarische band Wild Romance, die geschiedenis heeft geschreven en dat nog steeds doet, brengt een eerbetoon aan het meest iconische en spraakmakende platina-album van Herman Brood & His Wild Romance: ‘Shpritz’. Wild Romance voert dit sensationele album live integraal uit, aangevuld met vele andere hits van Herman Brood en natuurlijk enkele hedendaagse favorieten. Het wordt ongetwijfeld een feest der herkenning.

Wanneer je aan Wild Romance denkt, komt in eerste instantie de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig in gedachten. Herman Brood en His Wild Romance groeiden uit tot rocksterren zoals Nederland nog nooit had gezien, met albums als ‘Shpritsz’, ‘Cha Cha’ en succesnummers als ‘Saturday Night’, ‘Dope Sucks’, ‘Rock & Roll Junkie’ en ‘Never Be Clever’.

Het was een tijdperk van seks, drugs, rock ‘n’ roll en opwinding wanneer Wild Romance op het podium verscheen, met Dany Lademacher, de doorgewinterde gitarist uit België die zowel krachtig rockend als subtiel swingend kon spelen, en David Hollestelle, die net zo scherp kon riffs spelen als hij eruitzag. Het is misschien ook interessant om te vermelden dat David Hollestelle in 2023 is verkozen tot ‘All Time Favorite Gitarist van het Jaar’ voor de Benelux, nadat Danny Lademacher deze verkiezing al had gewonnen in 2019.

Wie kun je op het podium verwachten?

Dit is wie je tijdens de show van Wild Romance kunt zien schitteren:
* Dany Lademacher – Gitaar & Vocal
* David Hollestelle – Gitaar & Vocal
* Otto Cooymans – Toetsen & Vocal
* Jo De Roeck- Lead Vocal
* Gee Carlsberg- Bas
* Jan t ‘Hoen – Drums