YORI

Zangeres en gitariste Yori is terug met een gloednieuw album

2023 wordt het jaar van Yori!

Niet alleen gaat de zangeres op tour langs de Nederlandse poppodia, maar in het nieuwe jaar verschijnt ook haar langverwachte nieuwe album dat in het teken staat van verandering. Zo komen Yori’s drang naar vrijheid en het zoeken naar extremen in haar nieuwe songs naar voren, maar ook de heartbreak waarmee ze heeft gedeald en het keihard vallen en weer opstaan na avonturen die minder goed afliepen.

Yori staat in 2023 voor meer durven, meer vertellen en meer geven. Niet gek dus dat haar sound van lief naar meer lef gaat en van akoestische gitaar naar meer elektronisch. Gooi daar een vleugje indie-pop, 80’s invloeden en catchy hooks overheen en je weet wat je van Yori kunt verwachten in het nieuwe jaar.

Naast dat Yori de afgelopen jaren songs schreef voor artiesten als Roxeanne Hazes, Bente, Maan en Filous, was ze ook op het podium te vinden als sidekick van Ilse DeLange bij haar vele optredens in binnen- en buitenland. In het verleden won Yori prijzen als de Grote Prijs van Nederland, de Amsterdamse Popprijs en de Sena Pop NL Award.