Pop-icoon Tony Hadley met jubileumshow naar De Vorstin

Pop-icoon Tony Hadley (ex-Spandau Ballet) komt zondag 3 december naar de grote zaal van De Vorstin! In 2023 viert hij zijn indrukwekkende veertigjarig jubileum en zal hij al zijn grootste hits live ten gehore brengen.

Tony Hadley leidde een van de meest invloedrijke bands in de New Romantic-scene van de jaren 80, waarin hij zichzelf bewees als een van de grootste vocalisten in de popmuziek. De band scoorde talloze nummer 1-hits en albums over de hele wereld, waaronder het epische “Through the Barricades” en natuurlijk de internationale nummer 1-hit “True,” en natuurlijk het onofficiële themalied van de Olympische Spelen in Londen, “Gold.”

Na zijn tijd met de band begon Tony Hadley aan zijn succesvolle solocarrière. Bijna veertig jaar na het begin van zijn carrière blijft zijn onmiskenbare stem doordrenkt met passie en urgentie, net als in de begindagen.

Deze bijzondere jubileumshow belooft een avond te worden vol nostalgie en tijdloze muziek. De ticketverkoop voor het optreden start vrijdag 29 september om 10 uur.

Tickets