Terence Trent D'arby

Sananda Maitreya naar De Vorstin voor concert en exclusieve liveregistratie

Op 7 juni verwelkomt De Vorstin een ware legende op het podium: Sananda Maitreya, die zijn carrière ooit begon als Terence Trent D’Arby. Met zijn iconische hits “Wishing Well”, “Dance Little Sister”, “Sign Your Name” en “Rain” veroverde hij eind jaren tachtig de wereld. Wat deze show extra speciaal maakt, is dat het concert wordt vastgelegd voor een exclusieve liveregistratie. Dit wordt het eerste optreden van Sananda in Nederland in bijna twintig jaar.

Na zijn wereldwijde succes met het album “Introducing The Hardline According To…” heeft Sananda Maitreya zijn artistieke reis voortgezet, maar zijn unieke mix van rock, pop, soul en funk blijft de kenmerkende stijl die zijn publiek betovert sinds zijn debuut in 1987. In de afgelopen jaren heeft hij een rijke muzikale geschiedenis opgebouwd en talloze prijzen ontvangen voor zijn talent. Met zijn opvallende stem en meeslepende muziekstijl weet hij keer op keer zijn publiek te betoveren en te inspireren. Dit is een unieke kans om deze muzikale grootheid live te zien optreden en te genieten van een avond vol tijdloze hits en onvergetelijke muziek.

Voor het eerst in 20 jaar zal Sananda Maitreya deze tournee weer met een volledige band spelen: The Sugar Plum Pharaohs. Kaarten voor dit bijzondere concert zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

Tickets