"Het was een unieke ervaring om in De Vorstin in een volle zaal te staan"
— Seb Adams
035 Popprijs

Seb Adams wint eerste editie van de 035 Popprijs

Seb Adams heeft de eerste editie van de 035 Popprijs gewonnen. In een spannende finale, die op vrijdag 1 maart plaatsvond in De Vorstin, wist Seb zich te onderscheiden als de beste van de vier finalisten. Eerder hadden maar liefst 60 getalenteerde muzikanten zich aangemeld voor deze nieuwe muziekprijs.

De finalisten van dit jaar, Seb Adams, Morèl, Shoot the Messiah en XNMI, betraden het podium en vertoonden elk hun unieke muziekstijlen. Dit zorgde voor een avond vol variatie en talent, precies zoals we hoopten.

Voorafgaand aan de finale kregen alle deelnemers de kans om deel te nemen aan workshops die werden georganiseerd door De Vorstin. Deze workshops behandelden onderwerpen zoals artiestenmanagement, social media en het opbouwen van een merk in de digitale wereld. Bovendien kregen alle artiesten twee keer de mogelijkheid om te repeteren in De Vorstin, wat hen de kans gaf om te oefenen in een grotere omgeving dan hun eigen repetitieruimte.

Seb Adams, die tot nu toe voornamelijk bekend was van zijn online aanwezigheid op bijvoorbeeld platforms zoals Spotify, kijkt nu met enthousiasme naar de toekomst. Hij wil graag meer optredens gaan verzorgen om zijn live performance naar een hoger niveau te tillen. “Het was een unieke ervaring om in De Vorstin in een volle zaal te staan.”

Het winnen van de 035 Popprijs is slechts het begin voor Seb Adams. Naast het vooruitkijken naar toekomstige optredens, heeft Seb ook plannen om vanaf september deel te nemen aan de Popronde 2024, een rondreizend project dat verschillende steden aandoet. Deze winst opent nieuwe deuren voor Seb en zijn band, waardoor ze hun muziek verder kunnen verspreiden en nieuwe fans kunnen bereiken.

Met zijn winnende optreden en zijn plannen voor de toekomst, heeft Seb Adams bewezen dat hij een naam is om in de gaten te houden in de Nederlandse muziekscene.