De Backstage Excursie

Alles wat je ooit had willen weten over De Vorstin in één informatieve rondleiding

Altijd al willen weten wat er schuilgaat achter de gesloten deuren in je favoriete poppodium?

Op 12 maart krijg jij de kans om dat te ontdekken tijdens De Backstage Excursie in De Vorstin. Van donderdag 9 tot en met zondag 12 maart openen wij onze deuren en nodigen wij iedereen uit om met ons deze mijlpaal te vieren.

Maar ‘open’ betekent voor ons ook: transparant. Tijdens 12,5 jaar Open gaan we dan ook écht met de billen bloot en kun je eindelijk eens zien hoe het er backstage aan toegaat. Waar verdwijnen de artiesten naartoe als ze backstage gaan? Hoe ziet dat kantoor op de vierde verdieping er eigenlijk uit? Waar komt al dat bier toch vandaan? Office manager en reisleidster Hellian neemt je mee op excursie en laat het je allemaal zien. Na deze tour ken je De Vorstin op je duimpje!

Ga je mee?

De Backstage Excursie is gratis en voor iedereen toegankelijk. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Let op: tijdens de excursie gaan we door het pand van De Vorstin bewegen. Mocht je slecht ter been zijn, dan is de excursie misschien niet een goed idee. Per timeslot kunnen er maximaal vijftien personen mee. Vol = vol!

  • Tijdslot 1: 13:00 – 14:30 (aanvang 12:45)
  • Tijdslot 2: 15:00 – 16:30 (aanvang 14:45)
Ga je mee?

Wil je mee op excursie, meld je dan hier aan!

Ik ga mee

Sound of the Underground

Na De Backstage Excursie kun je meteen door naar Sound of The Underground in onze oefenruimtes! Dit is waar lokale muzikanten normaal gesproken achter gesloten deuren repeteren, maar speciaal voor ons feestelijke jubileumweekend zijn de repetities openbaar en voor iedereen toegankelijk. Je kunt dus zo naar binnen lopen! Tijdens Sound of The Underground ontdek je in een ongedwongen sfeer het talent van morgen. Misschien zie en hoor je hier als eerste een band die in de toekomst in onze grote zaal speelt. Spannend!

Voor meer informatie, check de pagina van Sound of the Underground.