Emily Wolfe (USA)

Ervaar Emily Wolfe's meeslepende songs en meesterlijke gitaarspel

Krachtige emotionele reis

Maak kennis met Emily Wolfe, een muzikaal talent pur sang! Haar krachtige stem en meesterlijke gitaarspel zijn haar handelsmerken. Haar muziek is een boeiende fusie van onversneden rock-‘n-roll en diepzinnige teksten die je raken tot in de kern.

Ze wordt geprezen als een virtuoos op haar instrument. Sinds 2013 heeft ze een kenmerkende stijl ontwikkeld, doordrenkt van rockgruis en alternatieve flair. Na haar EP “Roulette” uit 2014 kwam ze in de schijnwerpers met sterke songs zoals *Atta Blues*. Haar debuutalbum “Emily Wolfe” uit 2019, werd opgevolgd door het succesvolle album “Outlier” uit 2021, geproduceerd door Michael Shuman van Queens of the Stone Age en Mini Mansions. Dit album ontving in haar thuisland de Verenigde Staten lovende kritieken.

Haar recentste album “The Blowback” is een krachtig statement tegen onrecht en onderdrukking, doordrenkt met haar unieke creativiteit en krachtige energie. Emily beschrijft het als een uitdrukking van mondiale kwesties, nationale problemen en interpersoonlijke relaties. Met invloeden variërend van Hole tot Nirvana, produceerde ze het album zelf om haar visie tot leven te brengen en elk element zorgvuldig te selecteren.

Haar muziek is niet alleen geweldig om naar te luisteren, maar ook een krachtige emotionele reis die je meeneemt naar nieuwe hoogten. Als je haar live ziet optreden, voel je jezelf net zo sterk en geïnspireerd als zij. Emily’s energie op het podium is aanstekelijk en haar talent is geweldig.