Martijn Fischer
zingt Hits van Hazes

Feestelijk eerbetoon aan een legendarische volkszanger

Ticketverkoop

De ticketverkoop start donderdag 21 december om 10:00.

Martijn Fischer een veelzijdig talent dat zijn sporen heeft verdiend op het podium, op het witte doek en op televisie. Op 14 september eert hij de de legendarische volkszanger tijdens ‘Martijn Fischer zingt Hits van Hazes’ in De Vorstin!

Over Martijn Fischer

In 1997 studeerde Martijn af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie ontdekte hij zijn liefde voor zingen in een feestband, waarmee hij zijn passie voor muziek combineerde. Na zijn afstuderen schitterde Martijn op de planken bij gerenommeerde theatergezelschappen, waaronder het RO Theater en het Nationaal Toneel. Hij deelde het toneel met bekende namen zoals Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok. Zijn veelzijdigheid kwam tot uiting in verschillende producties, waaronder “De Ingebeelde Zieke” en “Augustus Oklahoma” van de Utrechtse Spelen, en de succesvolle voorstelling “Slikken en Stikken” met het gezelschap De Verleiders, die zelfs Carré vulde.

Op het witte doek en op televisie schitterde Martijn in diverse producties, waaronder “Baantjer,” “Afblijven!,” “Gooische Vrouwen,” en “Vrijland.” Zijn indrukwekkende vertolking van André Hazes in de musical “Hij Gelooft In Mij” leverde hem in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol op. Ook voor zijn rol in de film “Bloed, Zweet en Tranen” ontving hij een Gouden Kalf.

Martijn’s veelzijdigheid strekt zich uit tot televisieseries zoals “Vechtershart” en “Petticoat,” en een reeks films, waaronder “Rokjesdag,” “Onze Jongens,” “Dikkertje Dap,” “Mannen van Mars,” en “Onze Jongen in Miami.” Zijn rol als Jezus in “The Passion” en verschijningen in series als “De Slet van 6 VWO” en “Goede Tijden, Slechte Tijden” tonen zijn brede acteertalent.

14 september wordt een feestje met Martijn Fischer zingt Hits van Hazes. Een avond vol muzikale magie en nostalgie staat op het programma!