Martijn Fischer
zingt Hits van Hazes

Feestelijk eerbetoon aan een legendarische volkszanger | support: Carmell

Martijn Fischer

Martijn Fischer is een veelzijdig talent dat zijn sporen heeft verdiend op het podium, het witte doek en televisie. Op 14 september eert hij de legendarische volkszanger André Hazes tijdens ‘Martijn Fischer zingt Hits van Hazes’ in De Vorstin!

Over Martijn Fischer

In 1997 studeerde Martijn af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie ontdekte hij zijn liefde voor zingen in een feestband. Na zijn afstuderen schitterde Martijn bij gerenommeerde theatergezelschappen, waaronder het RO Theater en het Nationaal Toneel. Hij deelde het toneel met bekende namen zoals Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok. Zijn veelzijdigheid kwam tot uiting in producties zoals “De Ingebeelde Zieke” en “Augustus Oklahoma” van de Utrechtse Spelen, en “Slikken en Stikken” met De Verleiders, die zelfs Carré vulde.

Hazes

Op het witte doek en televisie schitterde Martijn in producties zoals “Baantjer,” “Afblijven!,” “Gooische Vrouwen,” en “Vrijland.” Zijn vertolking van André Hazes in de musical “Hij Gelooft In Mij” leverde hem in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award op. Ook voor zijn rol in de film “Bloed, Zweet en Tranen” ontving hij een Gouden Kalf.

Martijn’s veelzijdigheid strekt zich uit tot televisieseries zoals “Vechtershart” en “Petticoat,” en films zoals “Rokjesdag,” “Onze Jongens,” “Dikkertje Dap,” “Mannen van Mars,” en “Onze Jongens in Miami.” Zijn rol als Jezus in “The Passion” en verschijningen in series zoals “De Slet van 6 VWO” en “Goede Tijden, Slechte Tijden” tonen zijn brede acteertalent.

14 september wordt een feestje met Martijn Fischer zingt Hits van Hazes. Een avond vol muzikale magie en nostalgie staat op het programma!

Carmell

Support: Carmell

Carmell (Kusters, 26) is al vanaf jongs af aan bezig met muziek. Ze trad altijd op voor haar familie waardoor vroeg duidelijk werd dat ze artieste wilde worden. Carmell heeft haar passie voor muziek tot uiting gebracht door haar zangkunsten op te nemen en de video’s hiervan te plaatsen op social media. Deze generereerden in korte tijd al aardig wat views. Hierdoor ging voor haar het balletje rollen en heeft zij in rap tempo een stevig team om zich heen verzameld. Dit heeft ertoe geleid heeft dat zij recentelijk bij Cloud 9 Music haar eerste platencontract heeft getekend.