Metejoor (BE)

Belgisch hitkanon komt met band naar onze grote zaal

De tien aanwezige zitplaatsen zijn allemaal gereserveerd!

Metejoor, tot twee jaar geleden nog de enthousiaste leerkracht Joris Van Rossem uit het Belgische Vosselaar, is ontzettend populair en al enkele jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten. In 2021 verscheen Metejoors debuutalbum. Op dit album staan de monsterhits ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Rendez-vous’, ‘Ze Meent Het’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’.

Ook met ‘Wat Wil Je Van Mij’, een duet met Hannah Mae, scheert Metejoor nog steeds hoge toppen. De song is intussen goed voor dubbel platina en is daarmee een van de grootste hits in Vlaanderen. Ook in Nederland kent deze single een grote doorbraak. Met ‘Wat Wil Je Van Mij’ heeft Metejoor daar als vijfde Vlaamse zanger ooit een Nederlandstalige top 10-hit te pakken.

Nu is Metejoor er met zijn tweede album ‘Joris’, een heel persoonlijke plaat. De leading track ‘Eigen Schuld’ is een echte power ballad en gaat tot in het diepste van de ziel. Naast talloze nieuwe nummers staan op het album ook gekende hits als ‘Wat Wil Je Van Mij’ en ‘Kijk Ons Nou’, een song met Snelle. Ook de Liefde Voor Muziek-tracks ‘Laat Ons Een Bloem’, waarmee Metejoor de zomer van 2023 inpakte, en ‘Schaduw’, een samenwerking met zijn zus Lisa, blinken uit op dit album.

Bij dit optreden zijn er bijna geen zitplaatsen beschikbaar. De beperkte zitplaatsen zijn gereserveerd voor mensen met beperkte mobiliteit. Meer informatie vind je hier.