Open Podium

Kom je kunsten vertonen!

Gratis genieten van muziek, cabaret & theater

Al zo’n 10 jaar biedt de Vorstin een professioneel podium aan ervaren en minder ervaren artiesten van diverse pluimage. Veel singer-songwriters, muzikanten, cabaretiers, rappers enzovoort, zijn inmiddels de revue gepasseerd. Toch weten weer elke maand nieuwe deelnemers en oude bekenden de weg te vinden naar ons open podium.

De professionaliteit van de technici, de vriendelijkheid van de vrijwilligers achter de bar en de ontspannen en fijne sfeer onder publiek en artiesten maakt het open podium in De Vorstin een unieke en veilige plek voor veel artiesten. Al menige vriendschap en/of muzikale kruisbestuiving is hier ontstaan.

We zijn niet alleen blij met de artiesten op het podium, maar ook met ons trouwe en aandachtig luisterend publiek in de zaal. Het gaat tenslotte om een prettige ervaring voor iedereen en iedere deelnemer verdient het om de volledige aandacht te krijgen tijdens zijn of haar optreden.

Meedoen aan het Open Podium?

Mocht je geïnteresseerd zijn in een plekje op ons podium, meld je dan aan via openpodium@vorstin.nl. Mocht je op zoek zijn naar een gezellige plek met verrassende live acts, stap dan binnen bij onze kleine zaal op de laatste zondag van de maand tussen 13:30 uur en 18:00 uur.

Geef je op!