Danny Vera voor uniek optreden naar De Vorstin

Danny Vera komt op zondag 15 oktober met zijn muzikale vrienden Mercy John en Christian Lopez voor een unieke show naar De Vorstin. Op deze speciale avond zullen ze hun krachten bundelen en het publiek trakteren op een intieme ervaring, zittend op drie barkrukken, gevuld met prachtige liedjes en boeiende verhalen.

Deze drie artiesten delen een bijzondere verbinding. Zo hebben Mercy John en Danny Vera samen het nummer ‘Roller Coaster’ geschreven. Daarnaast is de buitengewoon getalenteerde singer-songwriter Christian Lopez getekend bij het platenlabel van Danny Vera.

Over de artiesten

Danny Vera brak in 2019 door met de immense hit “Roller Coaster”. Sindsdien blijft hij hits produceren, waaronder nummers als “Oblivious Desire” en “Hold On To Let Go”. Normaal gesproken treedt hij op in grote zalen als AFAS Live en Ziggo Dome. Speciaal voor deze avond komt hij naar de kleine zaal van De Vorstin.

Christian Lopez is een getalenteerde singer-songwriter die op slechts achttienjarige leeftijd zijn bewonderde debuutalbum uitbracht, geproduceerd door de gerenommeerde Americana-superproducer Dave Cobb.

Mercy John heeft een indrukwekkende muzikale reis achter de rug, met optredens op grote festivals, samenwerkingen met bekende artiesten zoals JW Roy en Danny Vera, en natuurlijk de gezamenlijke hit met Danny, “Roller Coaster”.

Tickets