Nieuwe reeks concerten van De Vorstin in amfitheater Landgoed Zonnestraal

Met trots presenteren wij van 24 tot en met 27 augustus de allereerste editie van de concertserie Live in ’t Bos! Dit unieke evenement biedt optredens van gerenommeerde Nederlandse artiesten als Nielson, Waylon, Jaap Reesema en Kovacs. Speciaal voor Live in ’t Bos zullen ze een intieme, akoestische set verzorgen, die de bezoekers een buitengewone ervaring zal geven. De concertserie vindt plaats in het betoverende amfitheater op Landgoed Zonnestraal.

Muziekliefhebbers kunnen dagelijks vanaf het einde van de middag het bos betreden, waar ze verwelkomd worden door boswachters en troubadours, die hen naar de concertlocatie begeleiden. Hier kunnen ze genieten van smaakvolle, versbereide (vega) maaltijden van diverse foodtrucks, maar ook van heerlijke wijnen, speciaalbieren en een breed scala aan frisdranken, terwijl ze luisteren naar drie voorprogramma’s en de hoofdact van de avond.

Naast de al genoemde artiesten zullen er ook optredens zijn van diverse opkomende en lokale talenten. In de laan richting het amfitheater kunnen bezoekers genieten van straattheater, lokale kunstenaars en de rustgevende, bosrijke omgeving. De overige programmaonderdelen worden in de komende weken bekendgemaakt.

Kijk hier voor meer informatie en tickets!